Veelgestelde vragen over virtuele 360 graden tours

Wat is een wervende 360 graden tour?

 

Hoewel de namen vaak door elkaar gebruikt worden zit het verschil in de mate van interactiviteit

  • Panoramafoto en 360 graden foto: De gehele ruimte wordt in één platte foto afgebeeld zonder interactiviteit. Dit wordt voor bijvoorbeeld drukwerk gebruikt, of als 'halffabrikaat' om op te nemen in uw eigen app.
  • Virtuele wervende 360 graden tour: een presentatie van één of meer locaties waarin interactief en virtueel rondgekeken kan worden. Meerdere ruimten aaneengeschakeld maakt virtueel lopen van de ene naar de andere ruimte mogelijk. Een tour is wervend als er een actieve uitnodiging in is opgenomen om fysiek langs te komen of een afspraak te maken. Dat kan bijvoorbeeld door een representatieve gastpersoon te laten figureren met daarbij een knop om door te linken naar een contactpagina, zoals in het voorbeeld van Mandemakers Keukens.
  • Hoewel soms gedacht is een virtuele 360 graden tour geen video of filmpje. Video is niet interactief en heeft een vaste speelduur. Bij een virtuele 360 graden tour bepaalt de virtuele bezoeker zelf waar en hoe lang er wordt rondgekeken, op welke details er wordt ingezoomd en welke interactieve elementen er bekeken worden.

 

Volgende vraag >

 

  O kijk! Virtuele Tours
    Dennis van Duijn
    Burg Martenssingel 57
    2806 CN - Gouda
    Nederland

 

  info@okijk.nl
  +316 3313 6869
  Whatsapp chat
     
KvK   50187554
BTW   NL001967582B58

stuur een bericht >

 

  Instagram
  Twitter
  Facebook
  LinkedIn
     
We maken gebruik van cookies om de website te kunnen verbeteren en herleiden niet tot personen. Door gebruik te maken van deze website ga je daarmee akkoord.