Banner pagina Mogelijkheden

Welke mogelijkheden zijn er om jouw
360 graden virtuele tour tot een succes te maken?

Het draait om méér dan alleen virtueel rondkijken, de mogelijkheden zijn eindeloos. De drempel om bij je bedrijf binnen te kijken was niet eerder zó laag. Met het maken van een afspraak of reservering binnen ieders handbereik is je agenda snel gevuld. 

O kijk! biedt zeer aansprekende uitbreidingen om de conversie van je virtuele 360 graden tour naar een nog hoger niveau te tillen.  Zie je jouw ideeën er niet bij? Geen probleem, maatwerk is bijna altijd mogelijk. Neem hiervoor vrijblijvend contact op. 

 

vrijblijvend en binnen
1 werkdag antwoord

 

van hosting, rapportage
en onderhoud

 

vrijblijvend en binnen
1 werkdag antwoord

 

van hosting, rapportage
en onderhoud

Informatieve voorzieningen

Slideshow in pop-up

Door details in je presentatie uit te lichten verhoog je de sfeer en geef je de bezoeker een unieke kijk op zaken die in het overzicht verloren dreigen te gaan. Ook als enkele foto pop-ups niet aan logische plekken aan de virtuele 360 graden foto's te koppelen zijn, biedt een slideshow uitkomst. Een serie sfeerfoto’s geeft je alle ruimte de bezoeker visueel te trakteren.

Informatie in pop-up

Met informatie bij geselecteerde objecten verlevendig je waar het in je organisatie om draait. Of het nu gaat om product- en bestelinformatie, historische feiten of een menukaart. De truc is om je publiek te interesseren en tot een echt bezoek, aankoop of reservering te bewegen.

Video in pop-up

Waar statische slides tekortschieten, biedt video een completer beeld. Lever je video aan of laat je bedrijfsfilm maken door een geselecteerde partner van O kijk!. Ook Youtube-video's kunnen geïntegreerd worden.

Geïntegreerde video

Het kader van het geplaatste filmpje wordt in de draaiende virtuele 360 graden foto vastgezet en volgt al spelend het perspectief. Een televisiescherm komt zo fantastisch tot leven.