■ 29 MAA 2020 

 

In onzekere tijden investeren in virtueel rondkijken

 

street view trusted logo

In een tijd waarin COVID-19 om zich heen grijpt en de wereld in zijn greep houdt, is het als ondernemer niet eenvoudig om plannen te maken voor de toekomst. Zeker niet als klanten weg blijven en de cashflow tot stilstand komt. Eén ding is echter zeker: het is noodzakelijk juist nu te zaaien om te kunnen oogsten zodra het openbare leven weer op gang komt. 

 

De situatie is voor veel branches zwaar en voor sommige zelfs onhoudbaar. Misschien is jouw bedrijf er één van, helaas kunnen we dat nu niet voor je oplossen. Als je je echter wilt en kunt voorbereiden om hier sterker uit te komen, dan helpt O kijk! je daar graag bij. We maken het mogelijk virtueel in alle bedrijven rond te kijken met de beleving alsof men er persoonlijk is. Door klanten een interactieve virtuele tour aan te bieden, wordt het risico op verspreiding van het virus bovendien verkleind.

De kansen liggen online, want nooit waren zóveel mensen wereldwijd op het Internet aangewezen. Elk contact buitenshuis, elke aankoop en elke oriëntatie vindt nu digitaal plaats. Online zichtbaar zijn is voor jouw onderneming dus nog nooit zo belangrijk geweest. Daarbij kunnen we je helpen, door tegen een gereduceerd tarief en met een uitgestelde betaling van je bedrijfslocatie een wervende 360 graden virtuele tour te maken en op te nemen in Google Maps Street View. Opname in Google Maps is natuurlijk ook los af te nemen.

Dit is het aanbod:

  • De korting van 20% over het totale factuurbedrag is verlengd tot 1 september 2020
  • De factuur wordt pas in rekening gebracht als je tour op Google Maps Street View minimaal 250 bezoekers heeft gehad
  • Er worden nooit doorlopende kosten berekend

Als je ook denkt dat dit de juiste tijd is, nodigen we je uit vrijblijvend contact op te nemen.

 

O kijk! heeft de officiële status van Google vertrouwde fotograaf (Google Maps Street View trusted). De beelden van O kijk! zijn inmiddels niet door duizenden bekeken, maar door miljoenen! Ze verschijnen namelijk bij zoekopdrachten in Google Search en bij de bestemming tijdens het zoeken en navigeren met Google Maps.

 

Neem contact op >

 

Volgend artikel >

 

 

  O kijk! Virtuele Tours
    Dennis van Duijn
    Burg Martenssingel 57
    2806 CN - Gouda
    Nederland

 

  info@okijk.nl
  +316 3313 6869
  Whatsapp chat
     
KvK   50187554
BTW   NL001967582B58

stuur een bericht >

 

  Instagram
  Twitter
  Facebook
  LinkedIn
     
We maken gebruik van cookies om de website te kunnen verbeteren en herleiden niet tot personen. Door gebruik te maken van deze website ga je daarmee akkoord.