over ons

 

O kijk! Panografie is specialist in het volledig rondom fotograferen en wervend presenteren van met zorg en aandacht samengestelde ruimten.

 

De 360° presentaties van O kijk! zijn van een toonaangevend kwaliteitsniveau. Of het nu gaat om een indrukwekkende virtuele tour op internet, tablets en mobiele telefoons of foto's in gedrukte media: je bent trots op je bedrijf en daarom stelt O kijk! alles in het werk je klanten van de waarde en sfeer van je bedrijf te overtuigen. Ook voor sfeerfotografie in het platte vlak ben je bij O kijk! aan het juiste adres.

Dennis van Duijn - Fotograaf & Designer - 0633136869 - dennis@okijk.nl

portret fotograaf Dennis van Duijn

 

O kijk! is in 2010 gestart door Dennis van Duijn uit Gouda. Zijn effectieve communicatie en jarenlange ervaring met creatieve fotografie en grafisch ontwerpen staan garant voor een zeer klantgerichte benaderingswijze waarin veel mogelijk is. De tijd nemen en luisteren naar jou als klant, meedenken met je bedrijfsmarketing en vorm geven aan de gemaakte afspraken zijn vanzelfsprekendheden. Altijd even laagdrempelig, zonder poespas.

Ruben Zuilhof - Relatiemanager - 0682254125 - ruben@okijk.nl

 

portret fotograaf Dennis van Duijn

 

Wanneer je online aanwezigheid op orde is, groeit je business veel verder. Dat vind ik intrigerend. Want jij bent degene die het beste verbindt met je klanten. Jij kunt het beste antwoord geven op vragen van bezoekers, oplossingen leveren en de opdracht uitvoeren. Wij vinden het een kick om je daar allerhande tools voor te leveren.

Blik achter de schermen

Bekendste opdrachtgevers

Meer >

 

  O kijk! Virtuele Tours
    Dennis van Duijn
    Burg Martenssingel 57
    2806 CN - Gouda
    Nederland

 

  info@okijk.nl
  +316 3313 6869
  Whatsapp chat
     
KvK   50187554
BTW   NL001967582B58

stuur een bericht >

 

  Instagram
  Twitter
  Facebook
  LinkedIn
     
We maken gebruik van cookies om de website te kunnen verbeteren en herleiden niet tot personen. Door gebruik te maken van deze website ga je daarmee akkoord.