Wie is O kijk! Virtuele Tours?

dennis portret

O kijk! Virtuele Tours is in 2010 gestart door mij, Dennis van Duijn uit Gouda. Mijn effectieve communicatie en jarenlange ervaring met toegepaste psychologie, creatieve fotografie en  grafisch ontwerpen staan garant voor een zeer klantgerichte benaderingswijze waarin veel mogelijk is. De tijd nemen en luisteren naar jou als klant, meedenken met je bedrijfsmarketing en vorm geven aan de gemaakte afspraken zijn vanzelfsprekendheden. Altijd even laagdrempelig en zonder poespas.

Het zal je zijn opgevallen dat ik spreek van 'wij' en 'ons'. Niet om belangrijker over te komen, maar omdat de samenwerking met videomakers, art directors en tekstschrijvers O kijk! niet alleen doen staan. En in die samenwerking wordt elke opdrachtgever betrokken, om te komen tot een subliem resultaat.

Wie is O kijk! Virtuele Tours?

dennis portretO kijk! Virtuele Tours is in 2010 gestart door mij, Dennis van Duijn uit Gouda. Mijn effectieve communicatie en jarenlange ervaring met toegepaste psychologie, creatieve fotografie en  grafisch ontwerpen staan garant voor een zeer klantgerichte benaderingswijze waarin veel mogelijk is. De tijd nemen en luisteren naar jou als klant, meedenken met je bedrijfsmarketing en vorm geven aan de gemaakte afspraken zijn vanzelfsprekendheden. Altijd even laagdrempelig en zonder poespas.
 
Het zal je zijn opvallen dat ik spreek van 'wij' en 'ons'. Niet om belangrijker over te komen, maar omdat de samenwerking met videomakers, art directors en tekstschrijvers O kijk! niet alleen doen staan. En in die samenwerking wordt elke opdrachtgever betrokken, om te komen tot een subliem resultaat.
0
dummy
0
jaar ervaring
0
projecten
0
360° foto's
0
google maps views
0
tevredenheid
0
0
dummy
0
jaar ervaring
0
projecten
0
360° foto's
0
google maps views
0
tevredenheid
0
dummy

Onze werkwijze in 5 stappen

Je 360 graden virtuele tour gaat je dadelijk meer klanten of reserveringen bezorgen. Het ontwerp bepalen we in samenwerking met jou of je collega's. Je betrokkenheid is daarbij belangrijk; wij zullen je persoonlijk door het proces leiden. Van intake tot oplevering werken we toe naar een geslaagd project en 100% tevredenheid.

1. Intake

Na je aanvraag hebben we vrijblijvend telefonisch contact om je wensen te bespreken. Zo nodig volgt een fysiek bezoek op locatie. Samen bepalen we een strategie om bij je doelen aan te sluiten. Na de intake volgt een indicatieve offerte en plannen we de fotoshoot in.

2. Fotoshoot

 Voor de fotoshoot breng je alle vertrekken in een representatieve staat. Het fotograferen van elke spot (plek vanwaar men rond kijkt) duurt ongeveer 20 minuten. Als er mensen in de foto’s figureren, dan worden hier 10 minuten extra voor gereserveerd.

3. Uitwerking

De fotograaf werkt de beelden uit en levert binnen een paar dagen een eerste online concept waar je al virtueel doorheen kunt lopen. Met het concept als basis worden je wensen in wisselwerking verder ingevuld. Knoppen, huisstijl, slideshows en andere interactiviteit krijgen vorm en teksten worden concreet gemaakt.

4. Afronding

Na een laatste check of de tour is zoals je wenst, levert de fotograaf je tour aan. Een eenvoudige installatiehandleiding helpt jou of je webbouwer de tour online te zetten. Hierbij houdt het niet op. Als nazorg helpen wij je om de tour succesvol te publiceren. Nog wensen of vragen? Wij doen er alles aan om je 100% tevreden te krijgen!

5. Onderhoud

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk de vruchten van je 360 graden virtuele tour blijven plukken. Onderhoud is na enige tijd soms nodig, omdat jouw bedrijf en bijbehorende wensen veranderen. Er is geen reden daar tegenop te zien. De kosten ervan zijn een fractie van het totaal. Als je hebt gekozen voor hosting door ons, ontvang je jaarlijks ook een rapport met suggesties voor onderhoud.

Interesse om met ons iets moois te maken?

 

kijk wat kan
of bedenk iets nieuws

 

vrijblijvend en binnen
1 werkdag antwoord

Interesse om met ons iets moois te maken?

 

kijk wat kan
of bedenk iets nieuws

 

vrijblijvend en binnen
1 werkdag antwoord