Aanbevelingen

Working with Dennis was a joy! He helps you with your thought process regarding your tour and gives good advice to achieve the best result. We had quite a tight schedule that due to the professional approach was met easily. I highly recommend O kijk! for any virtual tour you might need.

Kathalijne Smout
Erasmus University Library
20 augustus 2020

Wij hebben Dennis in de arm genomen bij het maken van een virtuele tour van onze campus (beta faculteit van de UvA). Door de corona crisis wilden we dit op zeer korte termijn. En als je kijkt naar verschillende aanbieders van virtuele tours dan zie je grote verschillen in kwaliteit. Okijk.nl sprong er meteen uit.

Ik ben erg onder de indruk van het resultaat dat met kop en schouders uitsteekt boven de standaard virtuele tour. Niet alleen de kwaliteit van het beeldmateriaal, de betrouwbaarheid en snelheid van de site maar ook de user experience. Dennis is dan ook een expert op het gebied van user interaction design en dat is extra belangrijk bij het gebruik van dit medium tov een gewone website naar mijn mening.

Ik heb tot slot veel plezier beleefd aan onze gesmeerde samenwerking en de UvA is dan ook van plan om ook in de toekomst weer voor okijk.nl te kiezen.

Daniëlle van Versendaal
Universiteit van Amsterdam
19 augustus 2020

Working with Dennis has been a very pleasant experience. He is efficient and proactively thinks about all aspects of the project. I would recommend him in an instant.

Alexander Whitcomb
Erasmus University College
18 december 2016

Dennis is een enthousiaste en zeer vriendelijke doorzetter, die ook nog eens waarmaakt wat hij belooft. Ik ben zeer tevreden met het werk dat hij voor mij gedaan heeft en zal hem bij een volgende gelegenheid zeker benaderen om nog weer een prachtige virtuele 360 graden tour te maken.

Bart Brugman
Bart Brugman B.V.
21 april 2015

Dennis is a very detail orientated photographer. He did a great job in making a 360 degree video of the Prades showroom. I had lots of good reactions. So promoting yourself in this way works!

Caroline Schrijnemakers
Prades Interior Concepts
02 april 2015

Dennis opent je ogen en laat je met een andere blik naar je eigen omgeving kijken. Verwondering is een woord dat onmiddellijk in mij opkomt. Dennis is vriendelijk, creatief en niet voor een gat te vangen. Hij ziet kansen en pakt deze ook. Bovendien levert hij prima werk en houdt hij zich aan gemaakte afspraken. Een fijne fotograaf en bovenal een leuk mens om mee te werken!

Çiska Jansz
Stichting Koude Start, Gouda
24 april 2014

Dennis is een zeer professioneel en flexibel persoon. Omdat wij een restaurant zijn en beperkt zijn met tijdstippen van het nemen van foto's was dit wat moeilijk maar Dennis heeft zich hier fijn aan aangepast. De resultaten mogen er zijn en we krijgen veel reacties van onze gasten dat ze het zo leuk vinden dat ze al een impressie hebben van de zaak voordat ze er überhaupt zijn geweest. Dennis, bedankt voor dit professionele resultaat en we weten je te vinden voor toekomstige projecten!

Luuk Sluyter
Bedrijfsleider bij Restaurant Belvedère
29 november 2013

Alle lof voor fotograaf Dennis van Duijn. Met zijn flexibele inzetbaarheid en bereidheid tot net dat beetje extra heb ik het proces rond de opdracht als zeer prettig ervaren. Na een prachtig resultaat op de website van mijn eigen bedrijf heb ik hem van harte aanbevolen bij het tweede bedrijf waar ik werk, waar hij ook zeer professioneel werk heeft geleverd. Met groot geduld en veel extra service, bijvoorbeeld in de vorm van sociale media promotie en hulp daarbij, heeft hij de virtuele 360 graden tour voor ons verzorgd. We hebben er al veel goede reacties op ontvangen.
De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend en de oplevering en het fotograferen gingen zeer vlot en kostten minimaal eigen inzet en dat is zeker zeer waardevol voor de zelfstandig ondernemer.

Sarinah Leezer
Dierenkliniek Leezer Rijswijk
28 mei 2013

Wat een fantastische manier om een gebouw met sfeer naar de mensen toe te brengen. Door de panorama's kun je in het gebouw vertoeven zonder er daadwerkelijk in te zijn. Zeker een aanrader om je gebouw te presenteren!

Patrick Middelkoop
Architect bij pmARCHITECT
16 april 2013

Wat een snelle actie! Echt super! Hartstikke bedankt, ben echt heel erg onder de indruk en laaiend enthousiast.

Dave Hessels
Joey Schaar Vespamonteur
25 maart 2013

Dennis is een gedegen professional die zijn vak tot in de details verstaat. Levert hoogwaardige kwaliteit van panoramafotografie. blissisyours werkt graag met hem samen.

Ruud Linssen
Bliss Media
25 augustus 2012

Dennis heeft om de verkoop van onze woonark te bespoedigen een geweldige panoramatour gemaakt. Voorafgaand aan het schieten van de foto's heeft hij ons uitstekend geholpen en meegedacht over de manier van presenteren. En op zeer korte termijn heeft hij het voor elkaar gekregen om een werkelijk schitterende presentatie te maken die de toekomstige kopers niet anders kan dan over de streep halen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat: de foto's, de presentatie en de hulp die we hebben gekregen.

Thijs en Judith van der Ark
19 oktober 2011

Op onze -bewust- uiterst sobere website, valt je prachtige panoramatour des te meer op. Het ziet er héél verzorgd uit en geeft verbazend veel informatie die anders niet in woorden te vatten is. We hebben sinds je werkzaamheden meerdere positieve reakties gehad, terwijl we vroeger nooit iets hoorden over onze website. Voor ons héél verrassend!
Reuze bedankt voor je snelle en accurate werk en veel succes met je bedrijf! Met de kwaliteit die jíj levert zullen heel veel mensen heel blij zijn. Wij óók, dus!!

Ben Verdonk
22 september 2011

Prima georganiseerd, alles online en snel: offerte, factuur. De 3d beelden zijn een welkome aanvulling om de kwaliteit van Dakterras.nl aantoonbaar te maken.

Joost Becking
Dakterras.nl
15 juni 2011

Dennis van Duijn heeft bij twee interieurprojecten van mij, Dutch Interior Designers en House of Styles te ETC in Culemborg, zorg gedragen voor realisatie van twee ‘panorama-reportages’. Eén reportage voor de verbouwing/ inrichting als ook één er na. Om eerlijk te zijn was ik nieuw met deze vorm van vastlegging maar heeft zowel de methodiek zelf als de aanpak van Dennis mij bijzonder prettig verrast. Dat wil zeggen Dennis werkte snel, ‘recht voor zijn raap’, denkt mee in oplossingen en is dus prettig om mee samen te werken. Daarnaast gevoel voor humor. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die een ruimte of omgeving ‘multi-dimensionaal’ op fraaie wijze wil presenteren op het internet.

Karinka van der Veen Meerstadt - de Vries
Discover Interior Designers
06 juni 2011

Super trots zijn wij op het House of Styles dat wij op 13 februari jl. hebben geopend. En bij die trots komt als kers op de taart de geweldige panoramatour die Dennis heeft gemaakt. Zeker door de before and after van de verbouwde ruimte is voor iedereen goed te zien wat er is gebeurd. Dennis kan ik alleen maar aanbevelen, hij gaat niet alleen professioneel te werk maar ook nog eens heel snel! Al met al top, en trots op het resultaat (te zien op onze website).

Elvira van Bruggen
Oud-directeur bij ETC Expo
22 februari 2011

Dank voor je snelle actie! top! ik heb hem al op de site gezet. Ben zeer tevreden over het eindresultaat.

Maurice Koster
Lekker Gouds kaas en meer...
18 februari 2011

We willen je bedanken voor de prachtige panoramatour die je hebt gemaakt voor onze website. Je kwam van de zomer met dit idee binnen, wij wisten niet eens wat een panoramatour in hield. We zijn erg verrast met het resultaat. We krijgen van gasten veel complimenten hierover.
Gasten krijgen op deze manier een goede indruk van de sfeer in Juuls.
Bedankt voor je inzet, en wensen je veel succes en opdrachten in de toekomst!

Willemien ten Brink
Begeleider bij Lunchcafé Juuls
15 februari 2011

Dennis heeft afgelopen zomer een virtuele tour van iSense gemaakt met als doel om bezoekers van de site een goede eerste indruk van onze organisatie te geven. Dennis is hier zeer zeker in geslaagd. De tour is erg mooi geworden. Dennis is een prettige persoon om mee samen te werken. Hij staat open voor ideeën en input vanuit de klant en vult dit op een professionele wijze aan met zijn eigen creativiteit.

Monique Schellevis
iSense
24 november 2010

 

Wat kan O kijk! voor JÓú doen? 

 

Contact >
met koffie?

 

 

  O kijk! Virtuele Tours
    Dennis van Duijn
    Burg Martenssingel 57
    2806 CN - Gouda
    Nederland

 

  info@okijk.nl
  +316 3313 6869
  Whatsapp chat
     
KvK   50187554
BTW   NL001967582B58

stuur een bericht >

 

  Instagram
  Twitter
  Facebook
  LinkedIn
     
We maken gebruik van cookies om de website te kunnen verbeteren en herleiden niet tot personen. Door gebruik te maken van deze website ga je daarmee akkoord.