Creative Desk

 

cd logo introCreative Desk is een collectief van creatieven volgens Het Nieuwe Werken met roots in design, film, fotografie, web en theater. Crossover realiseren O kijk! en partners het marketing-idee naar een levensechte beleving.

 

Welke vraag je ook bezighoudt als organisatie of als professional, Creative Desk lost communicatievragen op vanuit merkessentie en creatieve synergie. Onze crossover aanpak leidt tot concepten met een eigen 'look & feel' in een overkoepelend, symbolisch en herkenbaar verhaal, van waaruit men als organisatie of professional een verbindende dialoog aangaat met het publiek. Bovendien kunnen opdrachtgevers in co-creatie altijd met een passende samenstelling van partners aan tafel schuiven.

 

Peter de Jong

bedenker & filmmaker

Visie transformeren naar een overkoepelend concept, daar gelooft onze merkenbouwer Peter in. Deze gepokt en gemazelde Rotterdammert is naast bedenker ook conceptdoener, die de regie voert over het consistent bouwen en realiseren van merken. Daarbij wekt hij ze filmisch tot leven.

Maartje Roos

photo artist

Kennis van lichtinval en de juiste belichting vragen om vakvrouwschap. Met een onstilbare honger naar die ene mooie foto, is Maartje genadeloos in haar zoektocht. Daarmee schept ze ware kunstwerken die voorzien zijn van haar unieke signatuur als ‘photo artist’. Maartje is fotoregisseur van eigenzinnige magische werelden.

Dennis van Duijn

panograaf & sfeerfotograaf

Virtuele 360 graden tours brengen interieurs tot leven en converteren virtuele bezoekers slim naar fysieke klanten. Met Dennis heeft Creative Desk dé panograaf te pakken die de techniek tot in de pixels beheerst met zijn sfeervolle en haarscherpe beelden, ook in het platte vlak.

Stefan Grevelink

Alles Online

Dankzij web developer Stefan kan de techniek bij ons volledig in dienst staan van het idee, het design en de gebruikersvriendelijkheid. Om een custom made en licentievrije website te bouwen gebruikt Stefan een mix van state-of-the-art technieken.

Martine Zeeman

theatermaker in bedrijf

Theater maakt op een andere wijze de wereld om ons heen zichtbaar. Zoals de processen, de kronkels en de verlangens van de mens. De kracht van theater is de verbinding die je legt naar de kijker, de herkenning en de verandering. Daar staan organisaties in verandering altijd wel voor open.

Loyda van der Vlist

tekstschrijver & presentatietrainer

Jaarlijks inspireert storyteller Loyda young professionals in de creatieve sector en mensen uit het bedrijfsleven om aan de slag te gaan met hun professionele en persoonlijke profiel. Daarbij regisseert ze zowel inhoud als vorm om te komen tot een onlosmakelijk, betekenisvol en interactief verhaal.

 

 

  O kijk! Virtuele Tours
    Dennis van Duijn
    Burg Martenssingel 57
    2806 CN - Gouda
    Nederland

 

  info@okijk.nl
  +316 3313 6869
     
KvK   50187554
BTW   NL001967582B58

stuur een bericht >

 

  Instagram
  Twitter
  Facebook
  LinkedIn
     
We maken gebruik van cookies om de website te kunnen verbeteren en herleiden niet tot personen. Door gebruik te maken van deze website ga je daarmee akkoord.