Onze werkwijze in 5 stappen

 

Je virtuele 360 graden tour gaat je dadelijk meer klanten of reserveringen bezorgen. Het ontwerp bepalen we in co-creatie, dus in samenwerking met jou of je collega's. Je betrokkenheid is daarbij belangrijk; de fotograaf zal je persoonlijk door het proces leiden. Van intake tot oplevering werken we toe naar een geslaagd project en 100% tevredenheid.

 

1. Intake

Na je aanvraag hebben we vrijblijvend telefonisch contact om je wensen te bespreken. Zo nodig volgt een fysiek bezoek op locatie. Samen bepalen we een strategie om bij je doelen aan te sluiten. Na de intake volgt een indicatieve offerte en plannen we de fotoshoot in.

2. Fotoshoot

Voor de fotoshoot breng je alle vertrekken in een representatieve staat. Het fotograferen van elke spot (plek vanwaar men rond kijkt) duurt ongeveer 30 minuten. Als er mensen in de foto’s figureren om de tour persoonlijk te maken, dan wordt hier 10 minuten extra voor gereserveerd.

3. Uitwerking

De fotograaf werkt de beelden uit en levert binnen een paar dagen een eerste online concept waar je al virtueel doorheen kunt lopen. Met het concept als basis worden je wensen in wisselwerking verder ingevuld. Knoppen, huisstijl, slideshows en andere interactiviteit krijgen vorm en teksten voor het delen op sociale media worden concreet gemaakt.

4. Afronding

Na een laatste check of de tour is zoals je wenst, levert de fotograaf je tour als linke en/of download aan. Je ontvangt tevens een eenvoudige installatiehandleiding, zodat jij of je webbouwer de tour online kan zetten. Hierbij houdt het niet op. Bij wijze van nazorg helpen wij je om de tour succesvol te publiceren. Heb je nog wensen of vragen? Wij doen er alles aan om je 100% tevreden te krijgen!

5. Onderhoud

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk de vruchten van je virtuele 360 graden tour bijven plukken. Onderhoud is na enige tijd soms nodig, omdat apparaten en software waarop het bekeken wordt veranderen en waarschijnlijk ook jouw bedrijf en bijbehorende wensen. Zie daar niet tegenop, de kosten ervan zijn een fractie van het totaal.


 

Wat kan O kijk! voor jóú doen? 

 

Contact >
met koffie?

 

 

  O kijk! Virtuele Tours
    Dennis van Duijn
    Burg Martenssingel 57
    2806 CN - Gouda
    Nederland

 

  info@okijk.nl
  +316 3313 6869
  Whatsapp chat
     
KvK   50187554
BTW   NL001967582B58

stuur een bericht >

 

  Instagram
  Twitter
  Facebook
  LinkedIn
     
We maken gebruik van cookies om de website te kunnen verbeteren en herleiden niet tot personen. Door gebruik te maken van deze website ga je daarmee akkoord.